28.6.13

TIPS - Guide to the Foreign Japanese Kitchen

Quem não gosta de comida japonesa?! Há quem diga que "primeiro estranha-se, depois entranha-se"comigo foi exactamente assim.
Tenho andado a tentar aperfeiçoar os meus dotes - quase nulos - na cozinha japonesa. Mas estou decidida a aperfeiçoar-me e descobri este livro, que além de lindo parece ser uma grande ajuda. Moe Takemura criou este "Guide to the Foreign Japanese Kitchen", um livro que descreve como a cozinha tradicional japonesa é possível na Suécia (Ok, eu não estou na Suécia, mas parece-me fácil de adaptar) com ingredientes locais. 

Depois conto-vos como está a correr!
♣♥
Who does not like Japanese food?! Some say "first you think it´s strange and then you can´t let it go" - it´s sounds better in portuguese.. well but with me it was exactly like that.
I have been trying to perfect my skills - almost zero - in Japanese cuisine. But I'm determined to improve myself and I discovered this book, besides having a gorgeous design it seems to be a great help. Moe Takemura created this "Guide to the Foreign Japanese Kitchen", a book that describes how the traditional Japanese cuisine is possible in Sweden (Ok, I'm not in Sweden, but it seems easy to adapt) with local ingredients.

I'll tell you later how it is running!

♣♥ Othilia


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